Alt du skal vide
om tag

Få et nyt tag og nyd ALLE fordelene

At investere i et nyt tag kan virke som en stor udgift, men det er en investering, der betaler sig selv tilbage på flere måder. For det første kan et nyt tag forbedre energieffektiviteten, af dit hus og dermed spare dig penge på at holde på varmen eller holde huset kold på en varm sommer dag.

 Derudover kan et nyt tag øge værdien af dit hjem, og det kan også give dig en større følelse af tryghed, da du ved, at dit tag er i god stand og beskytter dig og din familie mod vejret.

Hvorfor skifte ens tag?

Et spørgsmål vi tit får er hvorfor skal vi skifte vores tag, udover at taget har udtjent dens tid og man ikke ønsker vandskade i nærmeste fremtid.

Hvordan er processen?

At skifte ens tag, eller bare overveje det, kan for mange virke uoverkommeligt da det kan ses som en stor og langvarig proces.
Sådan behøver det ikke at være, læs mere her, hvor vi gennemgår forløbet.


Vi håber, at denne beskrivelse giver et klart billede af vores tagudskiftnings proces hos Vestkystens Byggefirma, og vi står altid til rådighed for yderligere spørgsmål eller rådgivning. Vi vil altid stræbe efter at levere en høj kvalitet af vores arbejde og kundeservice for, at sikre vores kunders tilfredshed. 

Der bliver undersøgt og taget mål

De forskellige typer tag

Det er ingen hemmelig at der findes mange typer tag, og mange løsninger. Herunder har vi prøvet at beskrive de forskellige typer af tag man kan vælge, med fordele og ulemper. Er der en type eller løsning du ønsker at hører mere om, så tøv ikke med at kontakte os og hør nærmere.

Tegltag

Holdbarhed
Tegltag er kendt for sin holdbarhed og kan have en levetid på over 100 år, hvilket gør det til en langsigtet investering.
Lav vedligeholdelse
Tegltag kræver ikke meget vedligeholdelse og er modstandsdygtigt over for vejrforhold som frost, regn og sol. Endvidere er tegltag modstandsdygtig overfor vækst af alger. 

Æstetisk appel
Tegltag er smukke og kommer i mange farver. De kan give et klassisk eller moderne udseende til en bygning, hvilket kan øge dens værdi.

Miljøvenligt
Tegltag er et bæredygtigt og miljøvenligt valg, da det er lavet af naturmaterialer og kan genanvendes efter nedrivning.

Betontag

Holdbarhed
Betontag har en lang levetid på op til 50 år eller mere, hvilket gør det til en holdbar løsning til dit hjem.

Lav vedligeholdelse
Betontag kræver minimal vedligeholdelse, da det er modstandsdygtigt overfor vejr og vind. 

Æstetisk appel
Tidsløst og passer til de fleste husstilarter, mulighed for at vælge mellem forskellige farver og teksturer

Prisfornuftighed
Betontag er ofte en prisfornuftig løsning i forhold til andre tagmaterialer, og det kan derfor være en god investering for boligejere, der ønsker en holdbar og pålidelig tagløsning til en overkommelig pris.

Eternit tag

Holdbarhed
Eternit er et holdbart materiale, der kan modstå barske vejrforhold, UV-stråling og temperaturændringer i lang tid. Derfor kan eternittag have en lang levetid på op til 30 år eller mere

Lav vægt
Eternit er et let materiale sammenlignet med andre tagmaterialer som tegl og beton. Dette gør det nemmere at installere og mindsker behovet for ekstra forstærkning af taget.

Prisfornuftighed
Det er en af de billigste tagtyper, og derfor en god løsning for dem, der ønsker et holdbart tag, men ikke ønsker at bruge for mange penge.

Paptag

Holdbarhed
Paptag er kendt for at være holdbart og kan holde i mange år uden større vedligeholdelse. Holder gerne i 40-50 år. 

Velegnet til flade tage
Paptag er velegnet til flade tage, da det giver en tæt og vandtæt overflade, som kan modstå regn, sne og blæst .

Let vægt

Paptag er en letvægtsløsning, der vejer mindre end mange andre tagmaterialer, hvilket kan hjælpe med at reducere byrden på tagkonstruktionen.

Kontakt os 

Har du et projekt så tøv ikke med at kontakte os

info@vestkystensbyg.dk
Morten Uotila
30494562